På pudejagt

Det slog mig den anden aften i sofaen at vores stue er en ret tydelig manifestation af mit kvindelige indretningsgen. Der er lige rigeligt med rosa nuancer, personlige klenodier knyttet til min persona, samt plakater fundet og valgt af….mig. Jeg tror dog ikke fænomenet er enkeltstående. Faktisk tror jeg, de fleste boliger, hvor indretningens overflade betyder noget, er indrettet af kvinden i huset. Livet er hårdt, indretning er let og præcis derfor er det en tryg overflade at skjule sig bag engang i mellem, selv om det er et skalkeskjul. Det er jeg helt med på.

Problemet med mænd og indretning er blot, at det ofte betyder mindre for mænd med indretningen. De har sgu da helt ærligt andre og mere fornuftige ting at give sig til og skulle man så få trang til at implementere deres personlige klenodier i boligen er det ofte sparsomt med eksempler på selvsamme.

I al fald hos os… Det er alligevel begrænset hvor æstetisk dekorativ fodboldtrofæer og pokaler trods alt kan påstås at være, selv om aluminium nok bliver den kommende hippe metaltype i boligindretningen og selv om der ligger flotte præstationer bag.

Altså må man nok i de fleste tilfælde selv tage affære, hvis man mener stuen eller et andet rum behøver et mere maskulint islæt og hvorfor så ikke begynde med nye puder til sofaen.

Man kan nøjes med at skifte betrækket. Ikea og H&M har mange gode bud på rigtig fine billige pudebetræk, men har man mod på lidt mere, har jeg fundet lidt forskellige maskuline bud til jer i skønne skønne cyberspace.

Først i kernelæder fra Muubs som ældes med ynde. Fundet på pudeguiden.dk

kernelaederpude0-09-kl-20-13-36-1

Så en lækker velour-sag fra Skriver Collection fundet på Trendyliving.dk

sort-imiteret-laeder10-09-kl-20-23-53

Til sidst en lækker etnisk inspireret pude fra Au Maison fundet på Trendyliving.dk

skaermbillede-2016-10-12-kl-14-41-05

Jeg vil vove at påstå, at puderne går rigtig godt sammen tilfældigt henslængt i en grålig sofa.

Vi skrives ved.

Kærligst Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Ifølge min indretningsbevidste datter er det ikke aluminium men tin, der bliver det nye messing 😉

  • SVAR

   Hej Pollyanna.
   Jeg skrev også “nok” ;), men jeg tror hun har ret.
   Kh Sab