Påskeføljeton 4 #tulipaner

Mit indlæg i lørdags var kort, meget kort. Det var egentlig mest til lynhurtig inspiration og det slog mig efterfølgende, at det jo slet ikke er så tosset engang i mellem, for ikke at tale om nemt for denne her bloggerinde midt i alle terminsprøver og standpunktskarakterer. (Jeg ærgrer mig jævnligt over bloggernavnet “Frk. Overspringshandling” er snuppet, ovenikøbet af en fabelagtig blogger, hvis I skulle få lyst til at kigge forbi hendes univers. Det navn ville virkelig passe min blog godt. Det her er jo, indrømmet, det rene overspring….)

Tilbage til indlægget, jeg tillader mig altså derfor at poste endnu et indlæg med lutter inspiration fra pinterest.

Igen med blomsterløg, særligt tulipaner udenfor.
Det er nemlig super god stil at byde sine gæster velkommen med blomster og her gælder reglen, less is more ikke nødvendigvis.

Fotokredit:

1/Tulipaner i zinkkande, 2/Tulipaner på dør.

3/Tulipaner i Hunters, 4/Tulipaner i emaljespand, 5/Silketulipaner på krans

Kærligst Sab.

PS: Blot til info, frkoverspringshandling har skiftet domænenavn til copenhagenwilderness.com. Hvis I synes, I leder forgæves.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *