Rackbuddy og en give-away

(Indlægget indeholder en give-away sponsoreret af Rackbuddy.)

Kender I Rackbuddy?

Jeg har blogget om dem før, faktisk nævner jeg dem lige hér og så er det ingen hemmelighed, at det er deres Bob Steele tøjstativ, vi har monteret i den gang, jeg har skrevet om hér og hér og hér og helt sikkert kommer til at skrive om igen – snart.

Jeg er begejstret for Rackbuddys stativer. Det er jeg, altså. Anvendeligheden er genial uanset boligstil og så lægger stativet i høj grad op til boligleg. Det er jo umuligt at lade sig nøje med at hænge overtøj på det stativ eller lamper for den sags skyld.

På en god dag, én af de dage, hvor overskydende overtøj opbevares i skabene overfor, er jeg vild med det underspillede industrielle udtryk vores Bob Steel tilfører den nye gang. På en dårlig dag, glæder jeg mig over, hvor meget overskydende tøj, der faktisk kan hænge på det stativ.

Det er hamrende funktionelt, særligt fordi vi har valgt at gå på kompromis med dybden i vores design. Man kan nemlig få sine Rackbuddy stativer helt som man ønsker dem, se hér. Vores gang er smal og relativ lille, derfor har vi bestemt os for et stativ, der ikke snupper rummets gulvplads, men stadig giver masser af mulighed for opbevaring.

Rackbuddys stativer findes i mange former. Fælles for dem er, at deres stativer er konstrueret af vandrør, som ene og alene skaber det industrielle og minimalistiske design. Jeg vil foreslå, at I kigger forbi deres hjemmeside hér, hvis I synes, I mangler noget lignende til opbevaring. De har mange gode ideer og fair priser.

Men altså, som nævnt, jeg er vild med Rackbuddy og mit eventyr med dem er ikke færdigt endnu. Jeg tillod mig derfor at forespørge om en give-away fra dem til én af mine følgere.

Den var de med på og valget faldt på deres Joey på 60 cm. (Hmmm-lyder det sjofelt?) Det er denne nedenfor,  jeg mener.

Fotocredit

For at deltage i lodtrækningen om en Rackbuddy Joey skal I lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver, hvad I vil hænge på jeres Joey stativ

Konkurrencen udløber fredag d. 26. Jan, hvorefter vinderen får direkte besked og en Joey tilsendt fra Rackbuddy.

Det er da ret fedt eller hvad?

Håber I vil være med.

Kærligst 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 Kommentér her

 • SVAR

  .
  Den ville passe perfekt til vores entré fyldt med overfrakker .

 • SVAR

  Jeg vil rigtig gerne vinde Rackbuddy Joey stativet. Vild flot design.
  Den skal hænge i min stue hvor jeg har en tom væg, hvor jeg længe har ledt efter noget til.
  Der skal hænge grønne planter i kobber trådkurve og min Kaj Bojesen abe.
  Jannie Lønne

 • SVAR

  Den skulle hænge over min vaskeø i køkkenet!

 • SVAR

  Ja tak da den skal hænge i mit bryggers med en masse fint pynt på over min håndvask

 • SVAR

  Den tror jeg, at jeg ville hænge i mit badeværelse med håndklæder på og måske en lille blomst – det ser fedt ud sådan som du har gjort det

 • SVAR

  Jeg ville hænge nogle smukke enkle lamper over mit nye køkken. Vi flytter om en måned i nyt hus og jeg mangler virkelig noget smuk belysning i køkkenet som en en smule upersonligt.
  Men ja, Rackbuddy har nogle super løsninger som jeg glæder mig til at købe til det nye hus!

  • SVAR

   Det lyder spændende Maria. Tillykke med det nye hus.
   Kh Sab

 • SVAR

  Joey skulle hjælpe mig med at skabe mere plads i mit lille køkken, ved at holde alle mine potter og pander. Hvis de 60 cm ikke rækker til den opgave, får han lov til at holde mine krydderurter, som står i små selvvandende plantekasser med vedhæng.

  • SVAR

   Det lyder som en god ide, Nina.
   Kh Sab

  • SVAR

   God idé.
   Kh Sabrina