Sådan indretter du også med plakater

Sådan indretter du også med plakater…..Det ved jeg da godt, tænker du nok. Jeg har jo allerede en billedvæg. Selvfølgelig! Men indretter du også med plakater i andre rum end i stuen og i køkkenet? Har du plakater på dit badeværelse? Eller på mindre vægge som overraskelser? Måske, jeg vil dog alligevel i dette indlæg vise dig, hvordan du også indretter med dine plakater, og hvis du stadig ikke har bygget den billedvæg. Så er der hjælp at hente her og hos Desenio.dk.

Indlægget er i øvrigt skrevet i samarbejde med Desenio.dk

Billedvægge

Billedvæggen kender du. Dem ser vi efterhånden I de fleste hjem, og det forstår jeg godt. Med billedvægge skaber man hurtigt en personlig og hyggelig væg, og de kan bestå af alverdens forskellige ting, hvis blot der er monteret en krog til ophæng. Er du alligevel i tvivl om hvordan, du bedst skaber en billedvæg, så foreslår jeg dig følgende:

  1. At vælge en større plakat som dit anker. Det er den, du bygger din billedvæg ud fra.
  2. At måle væggen op, så du ved hvor meget plads, du har at gøre med. Det er træls, når der ikke er plads til alle plakater, som beregnet.
  3. At lægge dine plakater på gulvet som du ønsker, de skal sammensættes, inden du hænger dem op. Det er ikke fedt at bore forkert i væggen, og det er slet ikke fedt at ende ud med et skuffende resultat.
  4. at kigge forbi hos Desenio.dk, hvor de har fine færdige løsninger på plakater og ret genialt, har et billedsvægsværktøj, der viser dig forskellige kombinationer, du kan vælge. Smart!
Screenshot af Desenio.dks billedvægsværktøjskasse.
Fotokredit: Desenio.dk
Minimalistisk med et tvist
Inspiration af plakater fra Fotokredit:Desenio.dk

Min egen stue

I min egen stue har jeg for tiden to store plakater hængende over sofaen, som udgør den plads flere plakater ellers ville have brugt. Plakaterne er fra mine egne gemmer, men rammerne i henholdsvis sort træ og eg har jeg fundet hos Desenio.dk. I det hele taget har Desenio.dk et flot udvalg af rammer i alle størrelser og varianter.

Sådan indretter du også med plakater

Efterhånden bruger de fleste af os plakater i indretningen, og de fleste af os har fuldstændig styr på, hvor de skal hænge, men prøv alligevel at lege med placeringen.

  • Du kunne eksempelvis hænge nogle af dine plakater lavt.
Plakat placeret under vinduet. Rammen er fra Desenio.dk i mørk eg.
  • Du kunne stille dem på et bord som en del af et stilleben.
  • Du kunne hænge dem på badeværelset overfor toilettet som god service
Plakat som udsmykning på toilettet. Her en smuk Moebe ramme i eg, som du også finde hos Desenio.dk.
  • Du kunne hænge dem på smallere vægge end de gængse store flader
Plakater på en smal væg i stuen.

Der er i virkeligheden masser af muligheder. Det er bare at gå i gang og i dag torsdag d. 3 maj til og med fredag d. 5 maj. Får du 40% på plakater hos Desenio.dk, hvis du skriver Sabrinabuch40 i rabatfeltet.

Sådan indretter du også med plakater fra Desenio.dk.

God fornøjelse.

Kærligst Sab.

Pssst… så du i øvrigt den smukke billedvæg hos #anordictale?

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *