Skulle det være en veloursofa?

Jeg ku’ godt. Blot en enkelt lille veloursofa og gerne i et andet rum end stuen. De hitter endnu og denne stue står ret skarp med en veloursofa i rosa, så jeg har fundet seks saftige af slagsen til dig i dette indlæg. Ikke kun i rosa, men næsten.

Veloursofa til enhver smag

  1. Vi starter med rosa. Denne rosa veloursofa Fluente fra Ilva er forholdsvis stram i sit design. Farven er til gengæld knap så stram. Nærmere sødlig. Gå all in og prop den med puder i bourgognerødt og lad den så være det ultimative blikfang i en ellers nedtonet sofaafdeling. Ikke mere rosa i den stue. Pris 7499. kr. Indlæggets absolut dyreste.
  2. Den er god nok. Knight sofaen i gammelrosa er fra Bilka og den er virkelig fin. Den fremstår maskulin, selv om den er gammelrosa. Gør den endnu mere maskulin med puder i grålige nuancer. Så får du helt sikkert lov til at anskaffe dig den for din bedre halvdel. Pris: 4.299 Kr.
  3. Brændt karry er lækker retro. Denne sofa Anne fra Sofakompagniet skriger på at få lov til at stå i et andet rum end stuen. Hvorfor ikke sætte den i køkkenet, så gæsterne kan nyde en drink og tale med, mens du får det sidste af menuen standert. Pift den op med en enkelt rund pude i army eller rustrød. Der skal være plads til gæsterne. Pris: 4.999 kr.
  4. Klassisk blå veloursofa Ida fra Nimara.dk. Endnu engang en oplagt mindre sofa til et andet rum end stuen. Måske en mellemgang, et repos eller en større entré. Accessorize med brændte farver. Brændt karry, orange og rust eller hold puderne i blålige nuancer. Så det bliver tone i tone. Pris: 3.499 Kr.
  5. Den ultimative prinsessesofa Holm fra SofaKompagniet er for prinsesselækker. Lad den stå fuldstændig som den er. Rokokostilen er kunst i sig selv, men sørg for at omgivelserne er rå. En betonvæg, eller en væg malet med kalkmaling, vil gøre sig godt bag sofaen så væggen og sofaen kan kæmpe lidt om opmærksomheden. Pris: 4.999 Kr.
  6. Forest green sofa Mexico fra Idemøbler. Er skøn og nedtonet. Sofaen vil gøre sig godt med puder i grovere materialer som kelim og strik på store pinde. Sofaen kalder på slængende gæster. Den er oplagt i en stue omgivet af planter, bambus og træ i natur. Pris: 4.499 Kr.

Veloursofa i stuen

Det er måske svært helt at forestille sig en stue hvor sofaen seriøst er i velour. Det forstår jeg godt, selv om det ikke var et problem i 70’erne. Der var det tilsyneladende heller ikke et problem med lilla fløjl eller alt interiør i brunt. Alt.

Men de findes altså de lækre stuer med sofaer i velour, og jeg har fundet nogle stykker til jer. Se her:

Fotokredit: Ukendt.


Deze modulaire sofa van Fest Amsterdam is de absolute best-seller van heel de collectie. Stevig en toch elegant, zo omschrijven we de sofa het best. Met de armen en rugleuningen op dezelfde hoogte, kunt u zich gemakkelijk in één van de hoeken comfortabel voelen. De zetel is helemaal naar wens samen te stellen door de v
Fotokredit: Colorfool.be

This Parisian Apartment Will Make You Want a Velvet Sofa | A Cup of Jo
Fotokredit: A cup of Jo
Pink and green is a fab combo, especially in velvet #interiordesign #velvetsofa
Fotokredit: homedecorinteriordesigns.club

Det er bare om at komme i gang. Vær ikke bange.

Kh. Sabrina

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *