Smukke vaser til forår i luften

(Indlægget indeholder reklamelinks*)

Det var så den vinterferie, og nu må der gerne komme vaser på bordet og forår i luften.

Har jeg ret?

Jeg har i al fald søgt nettet og fundet 8 smukke vaser til overkommelige priser til forårsbuketterne. En enkelt af vaserne er muligvis lige rigelig efterårsagtig, men jeg kunne ikke stå for den, så den kom med alligevel.

Vaser til foråret

Vaser til foråret

1/ Kählers Hammershøi* vase er efterhånden en klassiker. Den lanceres årligt i nye farver. Denne mint version er delikat i farven og perfekt til forårsbuketterne. Ønsk dig den store og sæt eventuelt en stor buket hvide tulipaner i den eller brudeslør til sommer. Pris: 499.

2/ Stor glasvase i Mørk Petrol fra H&M Home. Smuk vase i et dejligt let udtryk. Pynt den med en enkel buket i pasteller. Pris: 249. Vasen køber du lige her.

3/ Dotty fra Broste Copenhagen i Blue Mirage*. Skøn keramik til de første forsythiagrene du sætter til drivning. Se i øvrigt mit indlæg om drivning lige her. Pris: 200 kr. Vasen fås også i farven lavendel.

4/ Facetslebet vase fra H&M i antracitgrå. Smuk enkel vase, som går til alle typer buketter måske på nær de langstilkede. Pris: 79 kr. – sat ned fra 179 kr. Køb den her.

Flere vaser

5/ H. Skjalm P. Brugge Vasen opnår ikke sin sande berettigelse på collagen. Jeg har derfor tilføjet et ekstra billede af vasen, som I ser.

Fotokredit hskjalmp.dk

Smuk unika design i håndglaceret keramik. En vase som er et kunstværk i sig selv. Den behøver bestemt ikke at stå i et skab, mens den venter på en buket. Pris: 679 kr. Bevares, vi befinder os i den mere ekslusive ende, men – it’s art.

6/ Lyngby* – endnu en klassiker. Her i lyserød. Jeg fik den klassisk transparente af en veninde for nogle år tilbage, hun syntes, den var for kedelig. Jeg synes, det er den smukkeste vase, jeg har. One man’s trash another man’s treasure.’ Vasen er smuk til alle typer buketter eller hvorfor ikke lidt kornstrå fra vejkanten. Pris: 399 for vasen med en højde på 15 cm.

7/ Studio Arhoj Stash Jar – Fluffy Love vasen er lækker nordisk keramik, som vi for tiden elsker det. Vasen kan fås i Stillebens Netshop og der er mange vaser af den type. Tag et kig forbi, der er helt sikkert glasur for enhver smag. Pris: 400 kr.

8/ Stria Vase fra Lene Bjerre. Jeg kunne ikke stå for denne, selv om den kalder på efterårsbuketter, men prøv den med en farverig buket, for et vildt udtryk eller gør den enkel i sit udtryk med blot et enkelt blad fra sydligere himmelstrøg eller din Monstrea. Man kan sagtens klippe i sin Monstrea, jeg gør det jævnligt og i dette indlæg. Pris: 299.95

Det var mit bud på vaser, så mangler vi blot foråret.

KH. Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *