Søstrene Grene lancerer et DIY-katalog

(indlægget er vel egentlig til dels reklame.)

 

Endelig, er vi nogle som fristes til at sige, for hvilken bolignørd vil ikke ønske sig at få fingrene i et Søstrene Grene DIY-katalog.

Hvis Søstrene Grene er i nærheden, den dag jeg gør mine ærinder, er det stensikkert, at jeg kigger forbi. Det er desværre også stensikkert, at jeg køber alverdens ting med hjem, jeg egentlig ikke har brug for, for sådan er det hos Søstrene Grene. Designet er lækkert, feminint og købervenligt. Hvad jeg dog altid har brug for, når jeg vender forbi butikkerne, er sugerør. Fine, feminine sugerør til fredagscocktailen eller børnedrinken. Postkort har jeg også altid på lager fra Søstrene Grene. De er rare at have i skuffen til diverse pludselige børnefødselsdage og almindelige mærkedage. I det hele taget er jeg som regel begejstret for deres gaveartikel-afdeling og selvfølgelig, deres fortolkninger af den årlige julepynt. Julen begynder altid med et besøg hos Søstrene Grene og DIY-kataloget har heldigvis fine jule DIYs blandt idéerne.

Den 25. september vil DIY- katalogerne være at finde i butikkerne, så kridt skoene og fingrene og gør jer klar. Det kan kun blive interessant at se, hvad søstrene har fundet på af fine DIY-løsninger.

Kataloget vil byde på 32 idéer til hobbyprojekter for hele familien, og dronningerne af krea har primært valgt at arbejde med naturens materialer som et gennemgående tema. Helt specifikt benyttes de fire materialer: selvhærdende ler, læder, uldfilt og papir. Dog vil der også være små hækleopskrifter i kataloget, og et helt afsnit vil handle om kreative projekter, som forældre kan lave sammen med deres børn. Som for eksempel disse fine bordskånere af selvhærdende ler.

Linket byder på en step-by-step guide til bordskånerne.

Step-by-step af projekt

Her et lille udpluk af DIY-løsningerne.

 

 

 

 

Tag godt i mod kataloget.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

 • SVAR

  Kære Sabrina,
  Hvor skønt, at De havde lyst til at skrive om vores DIY-katalog, som vi er umådelig stolte over.
  De må have en vidunderlig dag.
  Kærlig hilsen,
  Søstrene Grene

  • SVAR

   Hej med jer.
   Det var så lidt.
   Kh Sab