Status og en repost om kartofler

Det er tid til status på de større projekter jeg går og bikser med og kartofler.

Derfor vil jeg de kommende ugers tid dedikere mine indlæg til disse. Det gælder gangen, som I kan læse om her, køkkenhaven, som I kan læse om her og måneskinsbedet, som I kan læse om her.

Efterfølgende holder bloggen en mindre pause. Eksamenstiden ånder mig i nakken og jeg ved, at jeg mildest talt for travlt.

Kartofler mens I venter

Hvis I kommer til at kede jer så længe, skal I huske på, at det ikke er for sent at sætte kartofler. Selv om de er senere sat, er de stadig nye og lækre, når de er dyrket med personlig kærlighed. Sådan er det i øvrigt med alle de grøntsager, man selv dyrker. Prøv bare.

kartoffeldyrkning

I kan se en forklaring på ovenstående her. Lad mig i øvrigt tilføje, at kartofler skal sættes i spagnum. Nå ja, jeg har i år flottet mig og købt færdige kartoffelspande i Jem og fix (ikke sponsoreret) til den nette sum af 29,50. Så bliver det næsten ikke nemmere eller billigere, vel?

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *