Status quo i projekt gang vol. 1

(indlægget indeholder et reklamelink markeret med*)

Det holder hårdt at invitere jer indenfor i disse dage. Vejret er fantastisk i skrivende stund og vores gang er ikke det rum, som får mest opmærksomhed.

Men som lovet er det på tide med status. Vi er der ikke endnu, men vi er tæt på. Så tæt på, at det er nemt at glemme, at vi ikke er der endnu. Jeg havde ellers forsvoret, at jeg ikke skulle style den gang, før alt deri stod knivskarpt. Hvorfor og hvornår det gik i vasken for mig, kan jeg ikke helt bestemme. Der er i hvert fald blevet stylet en masse, og listerne mangler stadig.

Trappen

Trappen er færdig og den er i al beskedenhed blevet smuk med sine olierede trin i sildebensparket. Trinene er lavet af en rest fra den parket vi for snart 10 år siden lagde gulv med i stue, køkken og kontor.

Jeg har ikke en trappeDIY til jer, desværre, selv om den er hjemmelavet, men jeg er sikker på at A gerne tipper jer, hvis I ønsker en. Bagpladen på trappen mangler lister. De er klar til opsætning. Vi venter blot på en regnvejrsdag. Bagpladen har jeg malet i en lækker mat bordeaux, som fungerer rigtig fint til den mintfarvede kalkmaling. I det hele taget er jeg meget glad for det lille rum trappen danner under sig. AYTM-spejlet* er funktionelt og har en fin forstørrende effekt i rummet. Der mangles dog belysning. Den mørk røde bordeaux kaster ikke meget lys af sig, derfor bliver et af de kommende tiltag i den afdeling opsætning af endnu en lampe. Det må også blive på den der regnvejrsdag.

 

A har i øvrigt bygget et fint skab omkring gulvvarmeanlægget under trappen. Låger og hængsler er købt i IKEA. Fuldstændig basic låger uden dikkedarer. Grebene er læderstropper fra ByRavn som går igen på samtlige skabe i gangen.

Gulvet er lækkert, men…

det er ærligt talt ikke særlig praktisk. Det har et lækkert mat look og det er decideret blødt at gå på trods det faktum, at det er et flisegulv. Det er nemt at rengøre, og det er super smukt. Men det er ikke praktisk i en dagligdag og i et land hvor regn er et stensikkert naturfænomen. Det er lyst og samtlige våde fodtrin er tydelige at se trods mit forsøg på at plastre gulvet til med måtter ved hoveddøren. Måtter er et andet aberdabei, for jeg har mildest talt haft svært ved at finde de rigtige og de rigtige størrelser, eller den rigtige i den rigtige størrelse. Jeg leder stadig, samtidig er jeg ambivalent i forhold til for mange måtter eller tæpper for den sags skyld. Fliserne skal jo også have plads. Jeg er stadig mere vild med gulvet end træt af det, men lur mig om det også gælder, når vi bestemmer os for at anskaffe os en hund igen. For det gør vi.

Til gengæld er jeg svært tilfreds med gulvtæppet, jeg købte hér.

Det bryder rummet og tilfører det et etnisk strejf, og så er tykkelsen i kombination med farvesammensætningen i tæppet tilpas snusket til at våde fodtrin forsvinder på mærkværdig vis. Måske er det i virkeligheden bare en ekstra/genganger af det tæppe, jeg mangler. Eller bliver det for pænt? Jeg orker ikke at tingene passer alt for godt sammen i min indretning.

Hmmm. Det vil jeg tænke over, måske I har et svar?

Vi skrives ved.

Kh Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentér her

  • SVAR

    A får travlt på regnvejrsdagen. Jeg synes det ser super flot ud. Jeg er vild med trappen.

    • SVAR

      Tak, Jytte, Ja han kan godt kridte sine sko;)