Teknikproblemer og en vinder

Som I kan se sker der ting og sager på bloggen de her dage. Desværre en længere proces.

Jeg vil ikke betegne mig selv som teknikforskrækket. Jeg vil dog gå med til betegnelsen: teknikbesværet, hvilket betyder at hele mit “nyt navn til bloggen”- projekt volder mig en del problemer. Problemer jeg ikke vil kede jer med, for de er i sandhed kedelige.

Navnet er dog i hus samt banneret, som I kan se og tusind tak for det Steffen.

Om kort tid lukker jeg siden helt ned, for at åbne den op igen med et nyt domænenavn. Det vil altså sige at I fremover kan finde mig på domænet enravnemor.dk og det håber jeg selvfølgelig, I vil gøre. Jeg ændrer tilsvarende mit navn på diverse sociale medier. Forhåbentligt er det mindre besværligt.

Men altså lige inden jeg lukker ned og genopstår får vinderen af Rackbuddys Joey selvfølgelig direkte besked.

Tillykke til Nina- Joey er snart på vej til dig.

Og tak til jer som smed en kommentar med fif til ophængning i et Joey-stativ. Det var fedt at høre fra jer.

Vi ses på domænet en ravnemor.dk så hurtigt som muligt.

Kærligst 

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *