Trappetrin og gulvfliser

Spoiler alert: endnu et indlæg om gangen.

“Bliver de da aldrig færdig med den gang?” tænker I sikkert og det spørger jeg egentlig også mig selv om i uoverskuelige øjeblikke. For det går lidt langsomt i perioder, når nu hverdagslivet i al almindelighed trænger sig. Men i weekenden kiggede jeg forbi værkstedet, hvor jeg skød et par billeder af de løsninger, vi har tænkt skal pryde gulvfladerne i gangen.

Fliserne har jeg blogget om før. De er fra Villa Handmade forhandlet ved Sydlandsk og hedder Mogador Ess 3-1. Farven er mat lysgrå/creme og kommer til at matche trinene på vores kommende trappe rigtig fint. Vi talte i sin tid om en flisebort langs alle vægge i gangen, af en ensfarvet flise i enten den cremefarvede tone eller den lyse grå tone, men vi droppede det. Forholdsvis meget gulvplads i gangen vil blive indraget til garderobe og den kommende trappe. Vi lægger i stedet flisen fra væg til væg og afslutter med en høj profileret fodliste, som går igen i resten af huset. Som fodlisten, skal trinene på trappen trække tråden fra den øvrige indretning og dermed udføres i sildebensparket.

Hold nu op, vi har været omkring mange trappeleverandører, for det er svært og dyrt med trapper, når man ikke er så meget for standartløsninger. Til sidst endte vi med en beslutning om at bygge trappen på egen hånd. Det var egentlig mest et ønske fra A efter mange timers research på diverse trapper. Det blev simpelthen for dyrt, når kun det halve ønske kunne opfyldes. Ved at bygge den selv får vi om muligt en endnu smukkere trappe end leverandørerne kan tilbyde os, og så sparer vi en del penge. Tiden derimod fordobles, Snøft, men man må jo lide for skønheden

Nedenfor et lille kig til det, der med tiden skal skæres op til trin samt fliserne i ét sammensurium. Det bliver lækkert.

 


Kærligst Sab

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *