Vandskade, karma og en hyldest

Der er mening med stilheden. Vi har fået en vandskade. Noget med en utæt stikledning, der forårsagede et meget ringe tryk på vandet i samtlige haner lørdag til mandag og intet vand – overhovedet –  tirsdag. I kan tro, jeg gjorde en sand regndans, onsdag, da vandet var tilbage igen. Det er faktisk relativt uhyggeligt, hvor nødvendigt vandet i en husholdning er og hvor hurtigt, man kommer til at savne det. Tænk blot festivaltoiletter, hvis ikke I er helt med på, hvad jeg mener.

Heldigvis havde jeg en tid hos frisøren i går. Så jeg ikke skulle bøvle med at vaske og skylle mit hår med det dryppende brusehovede, jeg forsøgte mig med mandag aften inden vandet blev lukket definitivt.

Da jeg sad i saksen, så at sige, slog spørgsmålet mig: Hvad er det egentlig for noget med vandskader? Jeg omgås mennesker som ALDRIG oplever irriterende vandskader. Men det gør jeg.
Er det karma? Har A og min far ret? Bruger jeg for meget vand?

Er det Guijs hævn? Er det Guijs mening?

Eller er det bare en vandskade?

Irriterende var det i al fald og præcis derfor følte jeg en helt ubeskrivelig trang til shopping, da jeg forlod frisøren med nyvasket hår.

Et kvarter senere stod jeg fordybet i en samtale om Jotuns nye farvekort hos min yndlingsfarvehandler, Sørens Farve og Tapet i Bramming, da mit øje pludselig spottede tæppet nedenfor.

TÆPPET jeg har ledt efter. Jeg fik lov til at låne tæppet med hjem, og jeg tror ikke IKEA-tæppet får sin oprindelige plads tilbage igen. Det hér tæppe syner jo langt mere eksklusivt, selv om det er syntetisk,  og det skulle efter sigende, grundet sin tætte vævning, være vaskbart, så eventuelle pletter hurtigt kan fjernes igen. Jeg lader det komme an på en prøve og vender tilbage med resultatet, men jeg kender min “farvehandel”. De plejer at have styr på det.

Indtil videre pryder det smukt gulvet i gangen og det ender vist med at blive resultatet af min shoppetrang. Hvor er det i øvrigt genialt med en “farvehandel” på linje med Mads Skjerns Manufakturhandel i en lille handelsby som Korsbæk i disse nettider.

Godt gået de damer og Søren.

Kærligst

 

 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *