Var det noget med 25% rabat?

Den 3. til den 6. maj tilbyder Moodings 25% rabat på deres lækre boligudvalg.

Jeg har i samme anledning fundet lidt godter frem, jeg pris- og designmæssigt synes hænger ganske favorabelt sammen og selv overvejer at anskaffe mig et par stykker eller tre af.

(Indlægget indeholder reklamelinks markeret med *)
1// Hattehylden i guldfarvet metal fra Nordal, minder om vintage DSB-hattehylderne, jeg desværre aldrig fik fingre i. Vi har et stativ til overtøjet i vores entré, men soveværelset kunne sagtens bruge en hylde til left over-tøj.
2// Jeg har seriøst været på jagt efter den perfekt køkkenrulleholder i årevis og jeg har for længst givet op. Enten har køkkenrulleholderne været for dyre eller for ufunktionelle. Lige nu står køkkenrullen på bordet og vores køkkenrulleholder i vindueskarmen, den er i øvrigt i akryl og forholdsvis først i 00’erne-agtig. Den har aldrig fungeret optimalt, separationen af rulle og holder er vist et godt bevis på det. Hands on fra By Wirth bliver min redning. Hvis det endelig er at seperation holder ved, er By Wirths køkkenrulleholder trods alt lækker at se på.
3// I gangen, som jeg blandt andet har skrevet om hér og hér, kunne vi godt bruge lidt ekstra hyggebelysning under trappen. Amp fra Norman Copenhagen kunne være et rigtigt godt bud. Den grønne marmor og det gyldne glas vil gå fint i spænd med de øvrige farver i rummet.
4// Jeg mangler ikke et skrivebord, men hvis jeg gjorde, faldt valget på Georg Desk Drawer-bordet. Enkelt og lækkert nordisk i sit design. Den kunne fungere fint som en lille arbejdsstation i et større rum.

5// og 6// Vores badeværelse blev sidst renoveret i ’90’erne. Det er der som sådan ikke noget i vejen for, hvis bare renoveringen ikke indbefattede lyserødt sanitet og samtlige elementer muret i bombastisk mursten. Der er ingen tvivl om, at det var kvinden i huset før mig, der havde bukserne på, da den renovering gik sin sejrsgang. Badeværelset er et af de rum, vi mangler at jævne med jorden. Det kommer vi til. Indtil da vil duftlys og duftpinde fra Skandinavisk bøde lidt for manglerne i rummet.

 

Det var mine bud. Tjek Moodings* ud, hvis I trænger til at forkæle jer selv. 25% rabat er en værdig besparelse.

Rabatkode: PRESALE25

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *