Varm din stol op med lammeskind

(indlægget er sponsoreret af rumrum.dk)

Så kom kulden…og så kom varmen og ikke mindst regnen. Uanset, nærmer vinteren sig med hastige skridt og i dette indlæg varmer jeg stolen op med lammeskind, så den er klar til masser af vinterhygge.

Lammeskind er ikke et nyt fænomen i indretningen. I virkeligheden er det klassisk og tidløst. Bevares, det har måske ikke den samme brugsfunktion, som det havde i tidernes morgen eller i ‘Game of Thrones’, men dine børn ser lækre ud foreviget på skindet og så varmer du lynhurtigt din bedste stol op med et lækkert lammeskind.

Lammeskindet holder..

…måske allermest fordi, det omfavner og varmer. Uanset hvor eller hvordan du placerer et stykke skind, vil det være varme og et kram, skindet signalerer, og hvem elsker ikke en god krammer. Lammeskind er et skønt naturmateriale, der fungerer som en varm kontrast til den kolde minimalistiske boligindretning, og den nemmeste måde at varme en kedelig stol op på er at lægge et lammeskind på den. Stolen bliver omgående dobbelt så indbydende.

 

 

Men de smukkeste lammeskind

er ikke de tynde korthårede fra Ikea. De smukkeste skind er ægte, som de er hos rumrum.dk. Rumrum er en lille webshop, der specialiserer sig i ægte uld og skind. De forsøger at samle de smukkeste skind ind i hele Europa og køber stort ind, så de kan holde priserne nede i et fair leje. Det er bestemt muligt at finde dyrere skind hos andre leverandører, men hvorfor skulle man egentlig det. Udvalget hos rumrum byder blandt andet på følgende typer og ikke mindst lækre hjemmesko.

Fotokredit

 

Fotokredit

Fotokredit

Fotokredit

Du kan selv undersøge udvalget nærmere på rumrum.dk og hvis du får lyst til at anskaffe dig et skind fra webshoppen får du 20% rabat, hvis du bruger rabatkoden: endnuenboligblog20.

Måske var det en julegaveidé.

Rigtig god mandag.

Kh Sab.

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *