I vinterhi og et nyt navn til bloggen

Photocredit

Endnuenboligblog fylder 2 år om 2 uger og det er sådan set en fin personlig bedrift for denne boligblogger, men jeg må også sande, at jeg trænger en smule til luftforandring.

Bolig og alt det der, er stadig min store hobby, men tilværelsen rummer jo så mange andre aspekter og bolig bliver i længden for snævert for mine skriblerier. Det hænger nemlig ikke sådan sammen, at jeg er færdig med at blogge. Langt fra.

Jeg har dog bestemt mig for at trække stikket et par uger, at gå i vinterhi, så at sige, mens jeg ordkløver lidt og kommer på et nyt navn til bloggen, som åbner op for flere kategorier i menubaren.

Jeg vender selvfølgelig stærkt tilbage med vinderen af Joey stativet fra Rackbuddy sidst i Januar, som du i øvrigt kan vinde ved at lægge en kommentar hér. Jeg vender selvfølgelig også tilbage med masser af bolig og diverse i den dur. Det er trods alt min store passion.

Hvordan det kommer til at foregå rent teknisk, finder jeg ud af langsafsted, men helt sikkert er det, at bloggen genopstår i samme tone som nu, at en stor procentdel af bloggen som nævnt vil omhandle bolig, og at jeg fortsat vil råde og vejlede, hvor jeg kan.

Rigtig god weekend.

Kærligst 

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Skriv til mig, så er du sød

 • SVAR

  Glæder mig til at se, hvad du vender tilbage med! ❤️

  • SVAR

   Tak, Maude.
   Det gør jeg også.
   Kh Sabrina