Warm Blush

Det er tid til en make over.

For en rum tid siden købte jeg en spand Warm Blush vægmaling, helmat. Jeg er, som allerede nævnt, ret tosset med farver på væggene. Blot en enkelt i et rum. Det tilfører virkelig rummet dybde, varme og hygge. Prøv det, og husk så at accessorize i samme farveskala. Det er smukt når, tonerne følges ad, men lad den valgte farveskala stå alene i tæt sammenspil med den væg, du vælger. Det kan hurtigt blive for meget med den samme farveskala mange steder i selvsamme rum, særligt hvis det er et lille rum.

Malingen jeg havde købt, stod længe. Jeg kunne ikke rigtig bestemme mig for hvilken væg, jeg skulle male og efterhånden blev spanden til endnu et af de søsatte projekter, jeg ikke får ført til ende og der er mange.

Det skulle være løgn. I stedet prakkede jeg det på en veninde mod det faktum, at jeg fik lov til at bestemme, hvordan væggen ellers skulle stå færdig.

Resultatet ses nedenfor:

warm blush makeover

Vi mangler lige lidt småting, som at få styr på noget ledningsspaghetti og et par kontakter. Jeg leder også stadig efter en eller anden form for himstregims, dvd-afspilleren kan bo på. Et eller andet neutralt. I det hele taget synes jeg, det er svært med tv-borde og deslige, men mere om det i et andet indlæg.

Ellers alt i alt en fin løsning, taget en lidt kedelig væg før, vi begyndte, i betragtning.

Væggen før Warm blush:

jannies væg

Jeg vender tilbage med det endelige resultat. Indtil da fat eventuelt malerrullen og mal en væg, men ikke hvid.

Kærligst Sab.

 

relaterede indlæg

kommenter endelig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *