Introduktion Om tre dykke replika ure

Hvis du er i sportens politik, vil du se, at Fifa i øjeblikket ikke er den eneste farce i byen. Den Internationale Sammenslutning af Atletikfederationer er blevet anklaget for korruption, og der er et ordsprog, at den næste bliver Den Internationale Olympiske Komité. Selv de højeste echelons af skak er gået med skyggefulde goings-on, med spillere, der snyder med Morse-kode og smartphones. Er der intet mere helligt? Tag svømning, for eksempel. Man bør ikke være så hurtig som nogle af disse "forbedrede" svømmere regelmæssigt gør. Det vil give mig frygter, hvis en dreng en dag kunne svømme hurtigere end en haj, giver mig frygterne.

Anyway, jeg vil stadig tale om dykke billige replika ure. Normalt bæres de overvejende af folk, der ikke svømmer, endsige dykning. Lad os starte med Breguet Marine 5823 (højre), et fantastisk supplement til Marine-samlingen og inspireret af Breguets historiske forbindelser med den franske flåde. En 42mm platin taske ur 5823 ser ikke straks ud som en Breguet, og den gifter sig med det gamle med moderne elementer, herunder en sort urskive, sort gummirem og siliciumdele i kaliber 583Q / 1 bevægelsen, som adskiller sig godt fra det klassiske Romerske tal på skiven og timen og minutens hænder. Bevægelsen har en strømreserve på 48 timer og yderligere funktioner, herunder en kronograf og stor dato vist klokken seks. Uret er modstandsdygtigt over for vand til 100 meter, hvilket lyder svagt i betragtning af den nautiske arv, men jeg tvivler på, at nogen nogensinde vil tage dette stykke til mere end en hurtig padle. Breguet Marine 5823 er prissat til HK $432, 900.

Hvis du kan lide at dykke ved at bære dit dykkeur, er Tudor Pelagos (venstre) et godt valg for dig. Med tunge riffs på det klassiske dykkedesign, især det af Submariner-sortimentet fra søsterselskabet Rolex, er Pelagos, med sine snesflåderhænder, dybblå urskive og børstet titanium-etui et fantastisk stykke. Uret har en af ​​virksomhedens egne bevægelser - Tudor har i sidste ende henvendt sig til en virkelig fabrikant af fabrikanten - MT5621, og den kan køre en imponerende strømreserve i 70 timer. Bevægelsen kan resultere i en stigende pris, men det vil tiltrække puristerne. kopi rolex Pelagos er vandtæt til 500 meter og har en skrue ned krone og en helium flugtventil klokken 09.00. Uret er også COSC certificeret. Prisen på Tudor Pelagos er omkring HK $35.000.

Endelig har vi en specialudgave dykkeklokke, som er lidt underlig. Eterna Super KonTiki, der blev oprettet i 1962, er en populær serie af dive replika ure og en limited edition model (højre), spruced up for den moderne tidsalder, er blevet frigivet i år. Og det har en begrænsning på kun 888 stykker, Super KonTiki har tre stropper og et specielt remforandringsværktøj, da Eterna har gjort sig klar over, at fyre kan lide at blande ting op - og let. Uret er et robust og kantet stykke med en 45 mm taske af sort PVD-belagt stål, der accentuerer den sorte urskive. En Sellita SW200-1-bevægelse er inde, og kun tids- og datofunktionen opbevares. Det er modstandsdygtigt mod vand på 200 meter. Prisen på Eterna Super KonTiki er HK $21, 700.

Comments are closed.